Το Solar Paper είναι ο πιο λεπτός και ελαφρύτερος ηλιακός φορτιστής μέχρι στιγμής!

Οι ηλιακοί φορτιστές είναι στο επίκεντρο της τεχνολογίας αυτή την περίοδο, όπως είναι λογικό. Το πρόβλημα μέχρι τώρα ήταν ένα, ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ μεγάλοι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαζόταν τουλάχιστον μια μικρή τσάντα για να τους κουβαλάς μαζί σου. Το Solar Paper, ο πιο λεπτός και ελαφρύτερος ηλιακός φορτιστής έρχεται για να σου προσφέρει ηλιακή ενέργεια σε μέγεθος τσέπης.

solar paper 2

Με διαστάσεις 3,5 x 7,5 ίντσες, μόλις 0.15 ίντσες πάχος και βάρος 110 γραμμάρια δεν το λες και τεράστιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και μικρή ισχύ. Σε μια ηλιόλουστη μέρα μπορεί να φορτίσει ένα iPhone εξολοκλήρου σε 2,5 ωρες, περίπου ίδια ώρα με έναν κανονικό φορτιστή!

Επίσης, είναι ανθεκτικό όπως και αδιάβροχο αφού προορίζεται για εξωτερική χρήση και μπορεί να επεκταθεί με μαγνητικά κλιψάκια για περισσότερη ισχύ.

Η καμπάνια της Yolk στο Kickstarter έχει σταματήσει ήδη και μάζεψαν $1,021,583 οπότε δεν μπορείτε πλέον να το παραγγείλετε στην εκπτωτική τιμή των $79 αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε στα $120, με την κυκλοφορία του να αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο του 2015.

Advertisements

Join The Discussion!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s